Totaal aantal pageviews

Nieuwjaarswens van de voorzitter

 

Een welgemeende nieuwjaarswens van ’t Fakkeltje


Beste leden van de VZW, Grijze Geuzen en OVM,

Het eerste (min of meer) ‘coronavrije’ jaar ligt weer achter ons. 2022 was het jaar van de politieke onmacht en de immense uitgaven door de machthebbers op elk niveau, terwijl wij allemaal leerden dat het leven duurder werd, een winkelkar 20% meer kostte en dat 19 à 20 graden thuis ook wel kan. De pulloververkopers beleven gouden tijden.

Maar 2022 heeft ons vooral opnieuw geleerd onze dierbaren een dikke knuffel en een zoen te geven en onze vrienden een forse handdruk. 2022 leerde ons ook gezelligheid en nabijheid van vrienden, familie en kennissen te waarderen. En uiteindelijk zijn wij toch allemaal familie: de bardienstmedewerkers van ’t fakkeltje vzw, de Grijze Geuzen en de leden van OVM: allemaal bewuste vrijzinnigen.

Mijn wens voor 2023 is dat onze familie vrijzinnigen gezond blijft, wat geluk heeft en bij mekaar eens wat meer over de vloer komt. Dat het 35-jarig bestaan van “ons huis” ’t Fakkeltje een aanzet mag zijn om mekaar regelmatig terug te vinden bij een cola of pintje in ’t Fakkeltje tijdens het koralen jubileumjaar 2023.

En voor onze bardienstmedewerkers: fijne drukke bardiensten en bedankt voor alles wat jullie doen!

Marc Stalmans, voorzitter Vrijzinnig Werkingscentrum Zwijndrecht.